Wetterse SID-IN

 

Beste ouders,
Beste leerling(e),

 

Dit schooljaar is een heel belangrijk jaar. De leerlingen behalen hun getuigschrift of diploma secundair onderwijs en slaan nieuwe wegen in om verder te studeren of te werken. De zoektocht naar een goede opleiding of job dienen leerlingen niet alleen af te leggen. Zij worden hierin ondersteund door de school en de leerkrachten. Ook wij, vanuit het CLB, hebben hierin een taak te vervullen.

We organiseren samen met de school een Wetterse SID- in.  

Deze gaat door voor de leerlingen op woensdagvoormiddag 22 januari 2020 van 08u30 tot 12u. Dit gaat door in PCVO Scheldeland, Nieuwstraat 11 in 9230 Wetteren. Op deze SID- in bieden wij 20 workshop aan waar specifieke info gegeven wordt over verder studeren of ander opleidingen. Het aanbod van de sessie vinden jullie terug via onderstaande link. Klik hierop om je in te schrijven.

Het is de bedoeling dat elke leerling 3 verschillende sessies kiest waarvoor hij/zij interesse heeft. Jullie kunnen zich inschrijven tot en met 11 januari 2020. De exacte planning, de verdeling van de sessies en de verplaatsing naar het PCVO wordt na 11 januari meegedeeld aan de leerlingen.

We hopen dat dit initiatief jullie helpt om de juiste keuze te maken!

 

Met vriendelijke groeten

Nele Bombeke,
Els Cornelis en
Marie Hubain, het infoteam van VCLB Wetteren

en de scholen Mariagaard, Sint-Jozefinstituut en Scheppersinstituut Wetteren.

 

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN (Inschrijvingen zijn afgesloten)